Kategorije
Aktuelno Balkan

ESCIF Help Alliance, besplatne maske za osobe sa povredom kičmene moždine

Europska federacija za povrede kičmene moždine organizuje besplatnu distribuciju maski za osobe sa povredom kičmene moždine.

Maske su namijenjene prvenstveno za njegovatelje osoba koje imaju visoke povrede, kao što su tetraplegija/kvadriplegija, koje su najosjetljivije u slučaju infekcije koronavirusom. Za njih je obezbijeđeno pakovanje od 50 maski po osobi.

Obzirom da su gotovo sve balkanske zemlje članice ove organizacije, tako i njihovi članovi imaju pravo da zatraže maske, u zavisnosti od raspoloživosti istih.

Ovu pomoć omogućila je podrška velikog saveza proizvođača medicinskih proizvoda čiju listu možete pronaći na web mjestu kampanje. Savez sve više raste, kao i broj maski koje su na raspolaganju. Zato je važno ovu inicijativu podijeliti u što većem broju.

ESCIF je kreirao web stranicu posvećenu ovoj kampanji na kojoj se mogu pronaći detaljnije informacije, lista zemalja učesnica i kontakti na koje je potrebno da se javite u svojoj zemlji.

Web: https://protectthevulnerable.org
Facebook: https://www.facebook.com/groups/236655657771560/
Instagram: escif_help_alliance
Hashtags: #protectthevulnerable #ESCIFHelpAlliance #ESCIFHelp

Od Miletić S.

Zdravo. Moje ime je Slobodan, rodna gruda Bosna, zanimanje informatika, pasija motocikli. Sve ovo i još mnogo toga me je opisivalo i činilo do avgusta 2012. godine i strašne saobraćajne nesreće. Povreda kičmene moždine me je obavezala na upotrebu kolica i promjenu zemlje i životnih navika. Ipak, nešto je i ostalo - i danas se bavim informatikom, vlasnik sam male softverske firme koja se zove Plus Innovative, često negdje otputujem, gledam filmove i čitam knjige, posjećujem moto i F1 trke i, evo, u slobodno vrijeme pišem ovdje.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *