Piši i zaradi

Osoba ste koja koristi invalidska kolica ili imate nešto zajedničko sa nama ili vam se sviđa ono ono što radimo? Da li ste razmišljali o dijeljenju vaših iskustava i pogleda na svijet?

Ovim putem Vas želimo motivisati da počnete pisati. Napišite nam nešto i objavićemo na našem sajtu i na Facebook stranici. Opišite gde ste proveli ljeto, da li ste dobro putovali do tamo, da li je sredina adaptirana za kolica, da li je bilo skupo, da li ste se sami hranili ili ste jeli po restoranima, kakve su plaže, …

Možete pisati sve što vam padne na pamet a da mislite da će biti korisno ili zanimljivo našim posjetiocima. Bili ste na rehabilitaciji ili u banji i niste dobili ono što ste očekivali? Napišite, i to ćemo objaviti. Imate posebnu temu u vezi zdravstvenih tretmana, sporta, sexa, prava, zaposlenja? Javite nam i ako budemo smatrali da je zanimljiva za naše posjetioce – objavićemo.

Uslovi za učestvovanje

Molimo vas da poštujete sledeće uslove:

  1. Tekst koji ćete nam poslati ne smije biti prethodno objavljen na nekom drugom sajtu i ne smije biti plagijat
  2. Tekst mora imati minimum 1000 riječi
  3. Tekst mora biti gramatički potpuno ispravan (veliko slovo, novi pasus, zarezi, tačke itd…)
  4. Tekst mora biti poslat na info@hendiportal.com

Fotografije su poželjne. Biće plaćeni svi tekstovi koje odlučimo da objavimo, uz mogućnost našeg lektorisanja ili izbacivanja određenih dijelova teksta za koje smatramo da su višak ili nepodobni, o čemu ćemo vas obavijestiti. Ime pisca teksta će biti objavljeno.

Plaćanje

Svaki tekst koji objavimo na našem sajtu biće plaćen 8,00€.

Tekstovi koji dolaze od učesnika iz BIH biće plaćeni na tekući račun, dok će ostali biti uplaćeni putem PayPal-a ili deviznog računa.