Početna

Povreda kičmene moždine
Povreda kičmene moždine

Recenzija: E-točak Triride

0

Recenzija triride

U julu mjesecu sam dobio na korištenje Triride, e-točak na koji s ponosom utiskuju “Made in Italy”. U narednih šest mjeseci sa njim sam prešao skromnih 200 kilometara i moj sud iznosim ovdje.

By

2. December 2017.

In

Epitelijalne matične ćelije mogu da tretiraju povrede kičmene moždine

0

Prema podacima Svetske zdravstvene organizacije, oko 250.000 do 500.000 ljudi pretrpi povredu kičmene moždine svake godine. Mnoge od ovih povreda su zbog uzročnika koji se mogu sprječiti, kao što su saobraćajne nesreće i padovi. Povrede kičmene moždine često dovode do mentalnih poremećaja, sa procenjenim 20-30 procenata onih koji su pogođeni koji pokazuju simptome depresije. Pored […]

By

1. December 2017.

In

O tretmanu matičnim ćelijama

0

Hajde da govorimo o tretmanu matičnim ćelijama

Kada govorimo o tretmanu matičnim ćelijama kod osoba sa neurološkim smetnjama i oboljenjima (mozak, kičma, nervni sistem) i obimu koji obuhvata na evropskom kontinentu, sa sigurnošću …

By

25. November 2017.

In ,

Koliko su prijevoz i turizam pristupačni?

0

Garda

European Disability Forum zajedno sa Centrom za istraživanje i tehnologiju Hellas/Hellenic instituta za saobraćaj i Evropskom mrežom za pristupačan turizam učestvuje u istraživačkoj studiji …

By

18. November 2017.

In

Kompanija Triride – pregled modela

0

Triride – pregled modela

Triride svojim klijentima nudi sedam različitih modela pogodnih za sve potrebe i zahtjeve. Svi modeli se mogu prilagoditi sa opcionalnom i dodatnom opremom na zahtjev.

By

11. November 2017.

In

Modena: grad pristupačan za sve

0

Ako se dobro sjećam, Modena prvi grad koji sam posjetio u invalidskim kolicima. Bilo je to odmah po završetku liječenja i obavezne rehabilitacije, poslije dugih ptnaest mjeseci.

By

16. October 2017.

In ,

Vježbanje usporava napredak multiple skleroze

0

jedno nedavno istraživanje koje je sprovedeno u Danskoj, pokazalo je da redovan trening može da pomogne u usporavanju napretka multiple skleroze.

Dobro je poznato da vježbanje ima mnogo uticaja za vaše zdravlje i izgled, a jedno nedavno istraživanje koje je sprovedeno u Danskoj, pokazalo je da redovan trening može da pomogne u usporavanju …

By

6. October 2017.

In

Marihuana nije “droga s kojom se počinje”

0

Marihuana nije “droga s kojom se počinje

Marihuana još uvijek nije legalna, iako se širom svijeta podiže svijest o zdravstvenim prednostima ove biljke te je mnoge države legalizuju u medicinske svrhe, a poneke i u rekreativne.

By

27. September 2017.

In

Da li industrija vozila pokušava uzeti laku lovu?

0

Da li industrija vozila pokušava zaraditi laku “lovu”?

Svi smo u nekom trenutku poželjeli vlastito vozilo koje je maksimalno prilagođeno našim potrebama. Automobili su postali svakodnevnica kojom se služimo da bi smo obavili dnevne potrebe.

By

25. September 2017.

In ,